Over ons

Het gezicht achter MK Budgetcoaching.

Wie ben ik?
Mijn naam is Marjolein Cornelissen-Klaassen en mijn passie ligt bij het helpen van mensen met financiële zorgen, deze passie ontdekte ik al gauw tijdens mijn werk in de financiële wereld. Ik merkte dat het voor mensen allesbehalve eenvoudig is om financieel rond te komen. Ik merkte dat ik niet langer onderdeel wilde zijn van het probleem, maar van de oplossing. Op dat moment ben ik mijzelf gaan omscholen tot ervaren budgetcoach, om zo mensen te helpen vóórdat grote problemen zich voor doen.

Mijn missie:
Wanneer mensen het financieel moeilijk hebben schamen ze zich daar vaak onnodig voor. Ik ben van mening dat er niets is om voor te schamen en dat deze mensen de beste hulp verdienen. Mijn missie is mensen helpen voordat grote problemen ontstaan en het taboe te doorbreken. Door overzicht en duidelijkheid te creëren, door goede begeleiding naar zelfredzaamheid en dat met 100% aandacht.

Kortom betrouwbare en oprechte adviezen met de aandacht die u verdient!

over ons afbeelding
Ervaring van cliënten

Wat cliënten zeggen over ons:

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op.

U kunt via dit formulier gemakkelijk en vrijblijvend een intakegesprek met mij regelen. Heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op of stel uw vraag via e-mail.

Telefonisch bereikbaar van ma-vr 9:00-17:00

Hulp nodig?

Alle intakegesprekken zijn geheel vrijblijvend.