Budgetcoaching

Hulp nodig van een budgetcoach?

Krijg weer overzicht in uw inkomsten en uitgaven, een budgetcoach helpt u hierbij.

Een budgetcoach is een (tijdelijke) steun en toeverlaat voor mensen die het overzicht in hun financiële huishouding kwijt zijn. Een budgetcoach helpt mensen met financiele zorgen. Financiele zorgen die bijvoorbeeld zijn ontstaan door werkloosheid, scheiding, overlijden van de partner of een inkomensdaling. Een budgetcoach is geen schuldhulpverlener en zal dus ook nooit uw financiën beheren. Bij grote schulden zal altijd gekeken worden of het verstandiger is om schuldhulpverlening in te zetten. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg.

Wilt u meer informatie of een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek plannen? Neem dan contact op.

Overzicht

Werkwijze

een werkwijze aangepast op uw behoeften en financiële situatie.

Gratis intakegesprek

Hierin bespreken we in grote lijnen uw financiële situatie. Vragen als "Hoe zijn de financiële problemen ontstaan?"" en "Wat zijn uw wensen en verwachtingen?" komen dan aan bod. Daarna gaan we kijken hoeveel ondersteuning/begeleiding u nodig heeft. De duur van een traject hangt af van uw persoonlijke situatie en is altijd maatwerk. Samen maken we hier duidelijke afspraken over. Als ik u kan begeleiden en u door mij geholpen wilt worden, wordt er een overeenkomst getekend en een dossier opgemaakt.

Budgetplan en coaching

Nadat we inzicht hebben in uw financiële situatie wordt er een budgetplan opgesteld. Deze nemen we samen nog een keer door. Daarna gaan we kijken of we meer inkomen kunnen genereren, bezuinigen kunnen doorvoeren en worden er doelen opgesteld die voor u haalbaar zijn en waar u zich prettig bij voelt. Deze doelen en de vorderingen daarvan worden bijgehouden in een schema.

Evaluatie

Natuurlijk hoor ik graag van u hoe u de begeleiding/ ondersteuning ervaren heeft, of er nog verbeterpunten zijn en of u zich geholpen en gehoord voelt. Samen gaan we hier nog even voor zitten.

Nazorg

2 maanden na de laatste afspraak neem ik telefonisch contact met u op om te horen hoe het met u gaat. Mocht u in de tussentijd of daarna nog behoefte hebben aan hulp, dan kunt u altijd bij mij terecht.

Budgetcoach nodig? Neem vandaag nog contact op.

U kunt via dit formulier gemakkelijk en vrijblijvend een intakegesprek met mij regelen. Heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op of stel uw vraag via e-mail.

Telefonisch bereikbaar van ma-vr 9:00-17:00

Hulp nodig?

Alle intakegesprekken zijn geheel vrijblijvend.